Old phone booth

För länge, länge sedan utbildade jag mig till telereparatör, ni vet sådana där som kopplade telefonledningar och kunde reparera lågspänningsapparater som telefoner, tv-apparater och sådant. Därför tycker jag det är spännande med gamla elektronikprylar.

Någon som kommer ihåg när det inte fanns mobiltelefoner och vi antingen var tvungna att knacka på hos någon för att låna telefon eller hellre använda en telefonkiosk om det fanns till hands? Då hade man alltid ett mynt i fickan så att man skulle kunna ringa från telefonkiosken eller lämna som tack för lånet om man måste knacka på för att låna telefon. De kunde vara riktigt vackra att se på också.

#telephone #telephonebooth #téléphone #telephonebox #vintagetelephone #visitaskersund #askersund #telephoneboxes #visitnarke #infocuswomen #fotogaris #500px #appicoftheweek #railwaystation #telephoneboxes_of_our_world #telephonelove #telefonkiosk #creativeir_world #creativeir #infrared_world #infrared_photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.