Stay at Home Photography

Ett intressant fotoprojekt som pågick våren 2020 går att hitta på stayathome.photography. Projektet pågick mellan mars och juni 2020 och gick ut på att fotografer i självisolering skulle kommunicera två och två med bilder. Det var ganska fritt att välja vilka bilder de skulle lägga upp. Från början var det meningen att det skulle vara nytagna bilder men det visade sig vara omöjligt för en del eftersom de inte hade så mycket att fotografera hemma, en del fotografer hade inte heller någon kamera hemma som de kunde använda så en del bilder är tagna i en annan tid.

Det är massor av konversationer att följa. En del är korta med bara ett par bilder medan andra är längre. Ibland går det att se hur det flödar en konversation fram och tillbaka, bilder speglas och samtalet förs framåt, andra verkar mer slumpmässiga.

Jag tycker att det är ett spännande projekt och det hade varit roligt att följa ”live” sidan kommer att finnas kvar på denna länk: stayathome.photography.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.