Skriva berättelser

I år försöker jag mig på något jag drömt om länge, att skriva berättelser. Jag älskar att skriva, det är ju därför jag har så många olika bloggar som jag sköter med varierande entusiasm. Vad jag drömt om sedan barnsben är att skriva historier ur fantasin. Livet har av olika anledningar kommit i vägen så att tiden, tiden att på riktigt gå in i något, att hitta ”flowet”, inte har funnits.

I och med att jag fotograferar mycket så har jag fått några idéer, de flesta inte särskilt unika egentligen för de bygger på gamla sagor, men jag tänker att det är en bra början.

Jag kommer att lägga upp dem på Instagram med början… NU! …som små serier med tre till sex bilder i varje. Målet är en berättelse i veckan, minst en i månaden eftersom livet fortfarande väljer väg och jag åker med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.