Fortsätter planera sommarens utställning

Idag har jag fortsatt titta igenom mina bilder på datorn. Det är faktiskt riktigt svårt att hitta nya bilder som jag är nöjd med. Jag vill helst ha Tiveds-tema eller åtminstone natur-tema men de flesta bilderna jag tog i Tiveden förra året var så dåliga. Dels lyckades jag inte med ljuset, dels passar inte det förra objektivet så bra på kameran så alla bilder som inte är inzoomade har suddig vinjettering. Därför har jag även tittat lite på bilder jag tagit med Raspberry Pi-kameran men den kameran är jättesvår att ställa in fokus på så även om kompositionen är perfekt så är skärpan på fel ställe.

Jag ska åka ner och sätta upp bilderna på fredag när det är först maj och ledig dag, då tänker jag passa på att ta lite nya bilder. Nu ser det ut som om det kan bli mulet nästan hela nästa vecka så det kanske inte går så bra. Det beror på vad jag hittar att fotografera, i bland kan det faktiskt bli bättre utan solen.

Det hade varit roligt att ha en vernissage denna gång men jag tror det är för kort tid att planera och bjuda in till det men jag funderar på om det går att ha något annat slags invigning. Kanske på webben?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.