Min första utställning

Igår var jag med på Hasselfors Naturfoto-och filmfestival och ställde ut åtta bilder. Det var ett mycket trevligt event med ungefär tjugo andra deltagare. Det var också föreläsningar om naturen hela dagen. Att få se andras fotografier och att prata fotografi med andra intresserade var väldigt inspirerande.

När vi kom dit blev vi välkomnade av arrangören och vi som fått plats i det lilla rummet bekantade oss med varandra och varandras bilder. Det som var lite extra roligt var att vi var flera som tolkar bilder på olika sätt, det öppnade för diskussion kring olika metoder, väldigt lärorikt.

Ett par saker som jag lärde mig rent praktiskt var bland annat att nästa gång ska jag ordna riktiga visitkort och att våga lite mer när det gäller presentation. Ser fram emot att få tillfälle att ställa ut bilder fler gånger!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.