Rosa träd

Resa till Kreta

Ett av de resmål min man och jag älskar allra mest är den lilla staden Agios Nicolaos på Östra Kreta. Första gången vi var där var i juli 1994, då reste vi tillsammans med hans föräldrar och syster. Andra gången var på vår bröllopsresa i slutet av augusti 1995, den gången gav vi oss ut på (inte helt genomtänkta) äventyr: lyckades missa bussen från Plaka nära Elounda och gick på bröllopsfest bland annat. I år var vi dit igen tillsammans med barnen. En av de varmaste somrarna någonsin i Sverige och vi väljer att åka till Kreta… Det blev i alla fall en trevlig resa till en stad vi tycker lika mycket om men som blivit lite tilltufsad under åren som gått.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.