Arboga, rosa träd

Photowalk i Arboga

Arboga är vår närmaste stad. Ibland åker jag dit och handlar för att få se något annat än Hemköp här på hemmaplan. Ibland tar jag med kameran och ibland åker jag dit bara för att fotografera. Det är en mysig gammal stad med låga trähus inne i centrum. Jag kan varmt rekommendera en resa dit.

Denna gång blev det mest foto utmed Arbogaån, husen ligger bitvis alldeles på kanten så det finns flera fina vyer utefter åpromenaden.

Här kan du se två foton tagna på samma plats. Det ena är fullspektrum utan något filter, det är det med rosa träd. Det andra är taget med ett filter i kongoblått, det filtrerar bort de flesta färger och ger en bild som är nästan bara blå-vit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.