Bloggrubrik

Starta en webbserver i RaspberryPi.

Jag ska ju egentligen komma igång med min kamera och snygga till program och interface men när jag googlar så kommer jag hela tiden på avvägar. Nu har jag nyss installerat en webbserver på Raspberryn. Jag är inte säker på vad jag ska ha den till förutom att det kan vara roligt att leka med den!

Det var denna sida jag hittade: Build a LAMP web server with WordPress Där finns en massa roliga projekt att börja med. Att ladda ner webbservern var jättelätt, skriv som det står så börjar den ladda ner och packa upp. Det var bara det att jag lyckades stoppa processen mitt i. Provade att börja om i sig med det hade låst sig någonstans, så jag googlade vidare och hittade hjälp på Ask Ubuntu:
1. Check paused tasks by typing jobs in the terminal
2. To resume a process, type fg
3. If you have multiple tasks, then type fg 1, fg 2, etc…

Alltså:
1. Se om det finns några jobb som är satta på paus genom att skriva jobs i terminalen
2. För att fortsätta en process skriver du fg
3. Om du har flera pausade processer skriver du, then type fg 1, fg 2, o.s.v…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.