Bloggrubrik

Får börja om från början…

Har försökt programmera några bra-att-ha-saker, som GUI (Graphic User Interface eller Grafiskt Användar-Gränssnitt på svenska) men det tar hela tiden stopp. Jag frågade Jonas och det kan bero på att ursprungsinstallationen är för gammal, så jag provar med att börja om helt från början igen.

Raspberrypi.org: Installing Operating System Images

Allra först får en ladda ner Etcher och Raspbian och lägga in i MikroSD via den vanliga datorn. Det där att flasha ett SD-kort är lite läskigt. Om en inte tänker sig för utan har flera kort kopplade till datorn så finns det en risk att en rensar fel kort! Så nu sitter jag här i spänd förväntan och hoppas att jag valt rätt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.