Bloggrubrik

Försöker mig på en timelapse igen

Det är ganska lugnt på norrskensfronten, inga större utbrott väntas på ett tag även om man aldrig kan veta säkert i förväg. Därför tänkte jag testa att gro ett ekollon och se om det går att göra en timelapse på när det växer fram en liten ek. Jag var ute och letade ekollon på eftermiddagen men lyckades bara hitta sådana med små hål i skalet. Dessutom tror jag det kan ta någon vecka innan det händer något – om något alls. Lite spännande ska det bli i alla fall.

1 kommentar

  1. Author

    Resultat: Det blev ingen timelapse med ett groend ekollon. Någon gång under resans gång torkade den bort. Kanske en annan gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.