Bloggrubrik

Pionens liv


En blommande pion från knopp tills den börjar tappa blad. Jag fick justera kameraläget några gånger för den ville inte vara still. Till slut tog minnet till kameran slut, 11 000 bilder, tagna var tionde sekund från 28 maj kl 16:24 till 30 maj kl 12:02 med några avbrott då batteriet tog slut och jag missade att byta till nyladdat. Nu har jag gjort en lite längre timelapse. Denna gång med en pion. Den var inte snabb alls, det kändes inte så då i alla fall. Kameran fick stå på nästan två dygn innan minneskortet blev fullt. Sedan fick det räcka. Det blev ganska häftigt, men jag hade behövt vara mer närvarande för att få till fokus bättre hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.