Norrsken 160412

Norrskensjakt

Exempel på misslyckad norrskensjakt!

Denna gång blev det bara en jakt, inget norrsken som kunde ses med ögat i alla fall. Jag väntade lite för länge med att gå ut. Eftersom jag inte vill åka ut i onödan gick jag runt i fönstren och på gården för att se om det fanns någon antydan till norrsken. Till slut verkade det lovande så satte på mig ordentligt med kläder och riggade kameran med stativ och fjärrutlösare innan jag åkte ut. 

Norrskenet flammade upp vid 22:30 men jag hann inte ut förrän vid 23-tiden och då var det redan över. Enligt rapporterna som jag följer blev det inte mer än så den kvällen så jag missade inget när jag tröttnade och åkte hem efter ungefär en timme.

Jag tycker ändå att det blev en ganska fin film. Som i förra filmen kan man kanske få en hint om att det inte är så himla kul att stå och vänta och frysa. Blossar det upp är det ändå värt all väntan – och som sagt så blev det en ganska fin film i alla fall. Är det någon som ser stjärnfallet??? Det gjorde inte jag förrän jag satte ihop filmen 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.