Nu finns utställningen på YouTube

Det har tagit tid att få till den men nu är den klar! Min film om utställningen på YouTube. Eftersom vi inte får resa som vanligt så vill jag ge alla en chans att se utställningen på distans. Jag är inte helt nöjd eftersom jag var lite ivrig att få inspelningen. Det är lite störande reflexer och wobblig kameraföring men jag tror du får en känsla för hur det ser ut och hur bilderna ser ut.

Musiken är lite irriterande men jag ville inte ha klippet alldeles tyst heller. Dra ner volymen om du inte tycker om slingan som går 🙂

Den virtuella utställningen på YouTube.
OBS! Även bilden på Bakstugan är i infrarött foto så färgerna stämmer inte med det ögat ser!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.