Enchantingir Logga

Krasch! = Nystart

Jag skulle bara byta subdomän för sidan men lyckades krascha sajten genom att göra en bulkändring i databasen som inte gick som jag hade tänkt. Det gick inte alls att komma in på sidan efter det. Kanske var det ändå tur att det blev som det blev för nu har jag chansen att göra sidan riktigt bra. 🙂

1 kommentar

  1. Author

    Jag hade tänkt börja med ett blankt blad i min nya blogg men efter noggrant övervägande har jag bestämt mig för att lägga in de av mina gamla inlägg som jag lagt upp på Facebook. Dels för att det är lättare att se vad jag gör för inställningar om det finns lite innehåll, dels för att inläggen berättar om processen fram till där jag är nu, eller se’n.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.