Gaat door met het plannen van de tentoonstelling van deze zomer

Vandaag bleef ik kijken door mijn foto's op de computer. Het is eigenlijk heel moeilijk om nieuwe beelden te vinden waar ik blij mee ben. Ik heb liever tiveds thema of op zijn minst de natuur-thema, maar de meeste van de foto's die ik nam in Tiveden vorig jaar waren zo slecht. Ten eerste, ik slaagde niet met het licht, ten tweede, de vorige lens past niet erg goed op de camera, zodat alle beelden die niet zijn ingezoomd hebben wazigvignettering. Daarom heb ik ook een beetje gekeken naar foto's die ik nam met de Raspberry Pi camera, maar de camera is echt moeilijk om de focus op te stellen, dus zelfs als de samenstelling perfect is, is de scherpte op de verkeerde plaats.

Ik ga naar beneden en zet de foto's op vrijdag als het eerste mei en vrije dag, dan ga ik van de gelegenheid gebruik maken om een aantal nieuwe foto's te nemen. Nu lijkt het alsof het kan worden bewolkt bijna alle van volgende week dus het kan niet zo goed gaan. Het hangt af van wat ik vind om te fotograferen, soms kan het eigenlijk beter zonder de zon.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.