Prints inför utställning

Moet weer een tentoonstelling

Ik en mijn ouders spraken eerder dit voorjaar dat ik mijn foto's zou tentoonstellen in Bakstugan in Tiveden deze zomer. In eerste instantie voelde ik me alsof het was zo ver weg in de tijd en genoeg tijd om te plannen, dan werd ik ziek in covid-19 (vrij zeker dat het was toch) en dan is de tijd net voorbij. Deze week bedacht ik me dat Bakstugan meestal open deze tijd van het jaar, maar zouden ze open zoals gebruikelijk gezien de covid-19? Er is al een tijdje niet meer over gesproken, we hebben het vooral over alledaagse dingen gehad en hoe de pandemie ons beïnvloedt.

Bakstugan opent zijn deuren voor het seizoen tot volgend weekend en begint met open weekenden om te beginnen met tot het hoogseizoen begint. Ik ga daar exposeren! Dus nu zal het zijn om te kijken door mijn oude prenten van Hasselfors en eventueel iets nieuws te vinden ook. Het wordt zo leuk.

Papa heeft vaste plakstrips op de vloer, zodat bezoekers afstand van elkaar kunnen houden en als het mooi weer is is er buiten voldoende ruimte waar je zitten en koffie drinken in de zon.

De tips die ik kreeg van moeder toen ik sprak met haar – en waarvan ik denk dat is goed om over na te denken voordat de meeste shows zijn:

  • Het kan passen ongeveer 10 pc's 60 cm brede schilderijen
  • De schilderijen zijn opgehangen aan draad aan het plafond
  • Nummer elk bord
  • Geef elk bord een naam
  • Maak een lijst van de foto's en schrijf wat ze kosten
  • Maak een presentatie van de tentoonstelling op A4 papier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.