Mijn eerste tentoonstelling

Gisteren was ik op Hasselfors Naturfoto-filmfestival en exposeerde acht foto's. Het was een heel mooi evenement met zo'n twintig andere deelnemers. Er waren ook lezingen over de natuur de hele dag. Om de foto's van andere mensen te zien en om te praten over fotografie met andere geïnteresseerden was erg inspirerend.

Toen we daar aankwamen werden we verwelkomd door de organisator en we die kamer in de kleine kamer hadden kregen kennis met elkaar en elkaars foto's. Wat was een beetje extra leuk was dat we waren een aantal die beelden interpreteren op verschillende manieren, het opengesteld voor discussie rond verschillende methoden, zeer leerzaam.

Een paar dingen die ik geleerd in de praktijk waren, onder andere, dat de volgende keer zal ik echte visitekaartjes te regelen en te durven een beetje meer als het gaat om presentatie. Ik kijk ernaar uit om de gelegenheid om foto's meer keer tentoon te stellen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.