Inramning matt och pärlemorskimrande

Moest vergelijken

Ik maakte een aantal verkeerde bestellingen aan het begin, waaronder een aantal foto's van parelmoer print in plaats van mat of waarvan ik dacht dat een soort van semi-mat. Vandaag voelde ik dat ik de beelden moest vergelijken omdat ik ontdekte dat het contrast aan de rand tussen boom en hemel zo scherp werd op het parelmoerpapier. Ik denk dat het zo cool en is wat is een doel in mijn fotografie, omdat infrarood foto verwijdert bijna alle andere kleuren, zodat het zal het deel leuke effecten ook.

Ik heb beide versies ingelijst en naast elkaar geposeerd. Raad eens welke welke is! De ene aan de rechterkant is degene met glinsterend papier. Het is eigenlijk moeilijk om te zien welke welke is, vooral als men gaat op het gevoel. Echter, de foto gedrukt op mat papier is het beste gedaan in een beetje en ik heb om verder te gaan voor de tentoonstelling, omdat de meeste waarschijnlijk niet zal gaan naast de deur en kijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.